Pánské peněženky | Kabelky | Peněženky | MarkModern.cz
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
9.00 - 21.00
0 ks
za 0,00 Kč
Jsem tak prázdný......... Naplň mě :-)
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
Nový design e-shopu
04.03.2020 Články
Nový design e-shopu
S radostí vám oznamujeme, že jsme dokončili přestavbu našeho eshopu. Internetový obchod je nyní v novém svěžím designu a je přizpůsoben číst celé
Focení dámských kabelek značky Seka
05.09.2019 Články
Focení dámských kabelek značky Seka
Taková malá prezentace našich kabelek. Kabelky nejsou super, ale úplně božské a tak jsme hrdi na to co Vám prodáváme. číst celé
Focení na zámku v Troji v Praze 8
19.07.2019 Články
Focení na zámku v Troji v Praze 8
Užíváme si krásný slunečný den a tak se dáváme do focení dámské kabelky z naší první kolekce. číst celé
Zobrazit všechny články
Novinky do e-mailu

Buďte první, kdo se dozví o našich novinkách, slevách nebo článcích.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas Petru Markovi, se sídlem Osek 34,289 02 Kněžice, IČ 645 88 629, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu obchod@markmodern.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Nový design e-shopu
04.03.2020 Články
Nový design e-shopu
S radostí vám oznamujeme, že jsme dokončili přestavbu našeho eshopu. Internetový obchod je nyní v novém svěžím designu a je přizpůsoben číst celé
Focení dámských kabelek značky Seka
05.09.2019 Články
Focení dámských kabelek značky Seka
Taková malá prezentace našich kabelek. Kabelky nejsou super, ale úplně božské a tak jsme hrdi na to co Vám prodáváme. číst celé
Focení na zámku v Troji v Praze 8
19.07.2019 Články
Focení na zámku v Troji v Praze 8
Užíváme si krásný slunečný den a tak se dáváme do focení dámské kabelky z naší první kolekce. číst celé
Obchod v DBK Praha 4
08.12.2018 Články
Obchod v DBK Praha 4
Jak vypadal náš vánoční obchůdek. Super vánoční nálada a mnoho zákazníků :-) číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

PROČ U NÁS NAKUPOVAT?

  • SLEVA 3% PRO REGISTROVNÉ ZÁKAZNÍKY
  • GARANTUJEME VYSOKOU KVALITU A ŽIVOTNOST
  • DOPRAVA ZDARMA OD 1500,-Kč
  • EXPEDICE ZBOŽÍ DO 24 HOD.
  • 100% SPOKOJENÝCH ZÁKAZNÍKŮ
  • ZBOŽÍ SKLADEM
  • EXLUZIVNÍ KABELKY NA ZAKÁZKU
  • 30 DNŮ GARANCE VRÁCENÍ PENĚZ - bez udání důvodu
  • VÝMĚNA ZBOŽÍ - bez udání důvodů
  • ZÁRUKA NA ZBOŽÍ 2 ROKY
Doprava

Doprava zdarma nad 1500,- Kč

Expedice do 24hod.

Poštovné od 95,- Kč

Dobírka 49,- Kč

Sídlo společnosti

Osek 34

IČ: 645 88 629

289 02 Kněžice

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Funstorm Clothing

Kontakty
Nevíte si rady? Zavolejte.
Petr Marek
Petr Marek
9.00 - 21.00
Copyright © 2018 - 2020 MarkModern design
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz