Pánské kožené peněženky | Kabelky | Kožené zboží | MarkModern.cz
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
8.00 - 20.00
0 ks
za 0,00 Kč
Jsem tak prázdný......... Naplň mě :-)
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky do e-mailu

Buďte první, kdo se dozví o našich novinkách, slevách nebo článcích.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas Amara Group CZ s.r.o., se sídlem Osek 34, 289 02 Kněžice, s  identifikačním číslem: 09604570, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Doprava zdarma na všechno do 31.10.2022
06.10.2022 Články
Doprava zdarma na všechno do 31.10.2022
Nakupujte chytře. Když už jsou drahé energie, plyn a bohužel i potraviny máme pro Vás ... číst celé
SVÁTEČNÍ SLEVA 20 % NA CELÝ SORTIMENT ZBOŽÍ
28.09.2022 Články
SVÁTEČNÍ SLEVA 20 % NA CELÝ SORTIMENT ZBOŽÍ
Vybíráte o svátku dárek k vánoců nebo si chcete udělat sobě radost a koupit si něco pěkného. Proto jsme pro vás připravili slevu...... číst celé
Jak si vybrat správnou praktickou peněženku a ochránit data karet před zneužitím zloději
10.09.2022 Články
Jak si vybrat správnou praktickou peněženku a ochránit data karet před zneužitím zloději
Chceme-li, aby byl náš outfit vyšperkovaný do posledního detailu, měli bychom vybírat pečlivě i módní ... číst celé
Nová kolekce pánských peněženek Pragati
07.12.2021 Články
Nová kolekce pánských peněženek Pragati
Pánské módní peněženky z buvolí kůže. Vyberte si tu pravou peněženku. Luxusní peněženky, které jsou nadstandartní. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

PROČ U NÁS NAKUPOVAT?

VAŠI OBJEDNAVKU PŘIPRAVÍME DO 10 MINUT

GARANTUJEME VYSOKOU KVALITU A ŽIVOTNOST

DOPRAVA ZDARMA OD 1500,-Kč

EXPEDICE ZBOŽÍ DO 24 HOD.

100% SPOKOJENÝCH ZÁKAZNÍKŮ

ZBOŽÍ SKLADEM

30 DNŮ GARANCE VRÁCENÍ PENĚZ - bez udání důvodu

VÝMĚNA ZBOŽÍ - bez udání důvodů

ZÁRUKA NA ZBOŽÍ 24 MĚSÍCŮ

 

V případě jakýchkoliv dotazů volejte:

Petr Marek 722 945 040

 

 

Doprava

Doprava zdarma nad 1500,- Kč

Expedice do 24hod.

Poštovné od 55,- Kč

Dobírka 49,- Kč

Recenze a doporučení

Sídlo společnosti

Amara Group CZ s.r.o.

Petr Marek

Osek 34

IČ: 09604570

289 02 Kněžice

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Funstorm Clothing

Kontakty
Nevíte si rady? Zavolejte.
Petr Marek
Petr Marek
8.00 - 20.00
Copyright © 2018 - 2023 MarkModern
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz